Maastricht Massage - Maak Een Afspraak

Gepubliceerd okt. 08, 21
6 min read

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht - Info

Je kunt dus specifiek kiezen welke zone van het lichaam de volledige aandacht krijgt..

Wij zijn als praktijk gecertifieerd om Lipomassage te geven. Lipomassage-practioners zijn speciaal opgeleide massage- en lichaamstherapeuten, die de lipomassage techniek hebben geleerd. De Lipomassage kan zowel zonder liposuctie gegeven worden (om cellulite te behandelen), als na de liposuctie. Na de liposuctie helpt deze behandeling het lichaam te herstellen, vocht te laten afdrijven, en de huid soepeler en strakker te maken.

Start Oosterse Ontspanningsmassage – Meer Bewegen

Hierdoor wordt de huid bij de heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht gestimuleerd en beter doorbloed. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid na een aantal behandelingen strakker. Maastricht Massage. Ook wordt het lichaam gestimuleerd afvalstoffen en opgehoopt vocht af te voeren. We gebruiken meestal verschillende massagetechnieken afgewisseld met ontspanningstechnieken.

Alle technieken worden gedaan, om zo beter aan te voelen wat het lichaam het beste doet herstellen en te bepalen wat het lichaam nodig heeft. Doel: Reiniging van afvalstoffen en vocht Bevorderen van algehele gezondheid en welzijn De huid en het onderliggende weefsel strakker en gladder maken Uiteraard is een en ander wel afhankelijk van andere factoren, zoals.

Ontspanningsmassage In Maastricht - Beauty

De werking van Lipomassage Zodra het lichaam teveel vetten binnenkrijgt, worden deze in het vetweefsel opgeslagen. Tevens worden hier gif- en afvalstoffen opgeslagen. Een teveel aan vet, gecombineerd met geblokkeerd lymfevloeistof, geven oneffenheden in het vetweefsel, dat soms gepaard gaat met een bobbelig gevoel (Massage In Maastricht). Deze oneffenheden worden weggemasseerd door de technieken die bij de lipomassage worden gebruikt.

Het masseren van deze verhardingen stimuleert om de afvalstoffen af te voeren en maakt het weefsel weer soepel. Met behulp van lipomassage verplaatst het vocht en wordt het weer opgenomen door het lymfestelsel. Een lipomassage is uitermate geschikt om vochtophoping te reduceren en algeheel herstel te bespoedigen. Manuele lymfedrainage werkt bovendien pijndempend en maakt het weefsel weer soepel.

Ontspanningsmassage Maastricht

Massage Zuid LimburgGezichtsmassage Technieken

De lipomassage wordt uitgevoerd op het onderlichaam (billen, heupen, dijen en lagere buik), maar kan ook op het bovenlichaam (armen, gezicht en hals) worden uitgevoerd. Lipomassage is een betrouwbare, natuurlijke gezondheidsbehandeling die het lichaam helpt om gif en vastgehouden vloeistoffen, af te voeren. De cliënten die Lipomassage hebben ondergaan geven aan dat De zwellingen en pijnlijke harde plekken verzachten; Vocht beter wordt afgedreven; Door de ontspanning, het herstel sneller op gang komt; Het hun energie en geestelijk welzijn verbetert (Sportmassage Maastricht).

Daarna zijn één of tweemaandelijkse “onderhoudsbehandelingen” aan te raden om de bereikte resultaten te behouden. Dit alles doen we uiteraard in overleg.

Hotstone Stenen

Het is bij ons in de praktijk nu ook mogelijk om een afspraak te maken voor ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het geeft je immuunsysteem en weerstand een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent.

Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt. Je neemt echt even tijd voor je zelf. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Katja Turunen. Haar missie? Mensen te helpen om zich beter te voelen en om zich te ontspannen.

Corry Massage

Body Pleasure MaastrichtMassage Hand

Wat doet stress met je? Wat kan ontspanning met je en vooral voor je doen? Hoe kun je jezelf helpen door meer te ontstressen en hoe kun je je meer thuis voelen in jouw eigen lichaam? Welzijn bestaat uit veel verschillende factoren, waarbij een gezonde levensstijl, voldoende slaap en ontspanning de sleutel zijn tot algeheel welzijn.

Zwangerschapsmassage 50 min. Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage. Tijdens de zwangerschapsmassage kan de vrouw d. m.v. speciale kussens heerlijk op haar buik liggen. Geniet tijdens deze verwenbehandeling van de liefdevolle benadering en ervaar de ontspannen uitwerking van de speciaal aan uw wensen aangepaste massage (Maastricht Massage). Let op: Wij geven de zwangerschapsmassage niet in het eerste trimester .

Top Massage Bij U In Maastricht - Massagesalon

Sport En Ontspanningsmassage MaastrichtThai Massage Maastricht

Cupping is een eewenoude geneeswijze overgewaaid vanuit China naar Azië. Gebruikelijk in die tijd was firecupping, waarbij de zuurstof uit een houten cup of een hoorn haalt en op het lichaam plaatst. Tegenwoordig is het simpeler in gebruik en zonder vuur maar met vacuüm zuigkracht - Maastricht Massage. De cups geven verlichting aan verharde en verstijfde spieren en weefsels.

De cups worden geplaatst op de plekken waar er minder bewegingsvrijheid is (Massage Maastricht). De huid en de onderliggende weefsels worden in de cupdoor vacuüm krachtig gezogen wordt zodat er een rek in het weefsel komt. Dit is belangrijk om het bindweefsel flexibel te houden. In combinatie met massage technieken word de doorbloeding optimaal gestimuleerd wordt de doorbloeding gestimuleerd zodat vrijgekomen afvalstoffen door het lichaam wordt afgevoerd .

Massage Maastricht Centrum

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Sportmassage Maastricht

Wat is een wellness massage? Rust, ontspanning en aandacht. Dit zijn de kernwoorden zodra je binnenkomt. De één komt voor pure ontspanning…. even dat ene moment voor jezelf. Even niks moeten en mogen ontspannen. Fijne stilte…of juist een prettig gesprek tijdens de massage, het kan beide. De ander komt toch met een specifieke vraag.

Zwangere dames komen ook geregeld voor een massage. Heerlijk nog even ontspanning en aandacht in deze bijzondere weken die over het algemeen toch elke week weer wat zwaarder worden. Fijn is het dan om nog even de onrustige benen wat te verwennen of vooral die strakke schouders te masseren. Invloed van mineralen op spanning Ook gebruik we veelvuldig Magnesium.

Sport & Ontspanningsmassage - Massage

Het is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam, waaronder de energieproductie in ons lichaam - Maastricht Massage. Massage Maastricht. Velen van ons kampen met stress in welke mate dan ook. En laat stress nu net een enorme Magnesium verbruiker zijn. Dus hoe meer stress we ervaren, hoe meer Magnesium er wordt verbruikt.

Kort even wat plus punten van Magnesium: Ontspant de spieren (denk o. a aan kramp, (zwangeren) en groeipijn bij kinderen). Maastricht Massage. Ontspant de bloedvaten (hoge bloeddruk). Heeft gunstige invloed op neerslachtige gevoelens. Eens ervaren wat Magnesium doet? Dit kan door een Magnesium-massage, maar uiteraard ook door het slikken of smeren hiervan.

Intuitieve Massage In Maastricht

Ons doel is om jou met een tevreden en een rustig gevoel weer huiswaarts te laten gaan. Voor wie is wellness-massage? Kort gezegd…voor iedereen! Iedereen die zichzelf een moment van ontspanning gunt, in welke mate dan ook. Of het nu voor een “onderhouds-dosering” van ontspanning gaat, of een specifiekere vraag.

Wat levert je deze massage op? Een wellness-gevoel…even gehoord worden. Een betere nachtrust…meer kunnen genieten van een lichaam wat prettiger aanvoelt. Positiviteit! Of juist een bezinning van hoe het ook al weer voelt om je lichaam ontspannender te voelen. Zeker in een veranderende wereld kan dit bevrijdend werken. Wat kost de Wellnessmassage? De prijzen zijn variërend.

Chinese Massage In Limburg Nederland

Massage LimburgMaastricht Massage

De massages worden niet vergoed via de ziektekostenverzekering.

Sportmassage MaastrichtMassage Maastricht - Massagesalon, Ontspanningsmassage


Als jij binnenkomt in onze sfeervolle massageruimte, heb ik al een heerlijk warm voetbad voor je klaar staan. Als je comfortabel in de stoel zit, beginnen we met ruimte maken voor de ademhaling. Tijdens het voetbad doen we samen een meditatie om zo jezelf alvast wat ruimte te geven om meer aanwezig te zijn in je lichaam.

Meer van Massage staaf

Navigation

Home

Latest Posts

Schouderklachten

Published Sep 21, 22
10 min read

Manuele Therapie Bij Fysiotherapiepraktijk

Published Sep 17, 22
10 min read

Fysioconsult - Fysiotherapie - Revalidatie

Published Sep 09, 22
10 min read